الرايب بالفراولة
زبادى بطعم الفرولة / أو الرايب بالتوت / رايب بالفراولة / رايب بالفواكه
المقادير
1 كيلو لبن - 2م زبادى لاكتيل - باكو جيلى فرولة
الطريقة
طبعا البن أو حليب بالمغربية نغليه ونسيبه يدفه نضيف عليه الزبادى - دانون أو ياغورت- والجيلى وكلو فى الخلاط عشان الجيلى يدوب كويس
نصب الزبادى فى الاكواب ونضعها فى صنية ونضع فى الصنية ماء مغلى يكون تلات تربع الكوباية ونغطى الصنية ونضعها فى الفرن لصبح هيكون ان شاء الله طلع الزبادى معاكى نضعه فى التلاجة وبالف هنا .
الرايب بالفراولة
بواسطة Homme
في
يونيو 11, 2014
تقييم:

ليست هناك تعليقات: