الرايب بالفراولة

زبادى بطعم الفرولة / أو الرايب بالتوت / رايب بالفراولة / رايب بالفواكه


المقادير


1 كيلو لبن - 2م زبادى لاكتيل - باكو جيلى فرولة


الرايب بالفراولة

الطريقة


طبعا البن أو حليب بالمغربية نغليه ونسيبه يدفه نضيف عليه الزبادى - دانون أو ياغورت- والجيلى وكلو فى الخلاط عشان الجيلى يدوب كويس
نصب الزبادى فى الاكواب ونضعها فى صنية ونضع فى الصنية ماء مغلى يكون تلات تربع الكوباية ونغطى الصنية ونضعها فى الفرن لصبح هيكون ان شاء الله طلع الزبادى معاكى نضعه فى التلاجة وبالف هنا .
الرايب بالفراولة الرايب بالفراولة بواسطة Homme في يونيو 11, 2014 تقييم: 5

ليست هناك تعليقات:

ads
يتم التشغيل بواسطة Blogger.